Lid worden van WSV Zelden Rust

Maak dan op deze pagina eerst een gebruikersaccount aan.

De contributie bedraagt voor het jaar 2019:

€ 14,50 voor het eerste gezinslid per kalenderjaar

€ 11,50 voor het tweede en elk volgend inwonend gezinslid per persoon en per kalenderjaar

€ 7,50 voor het eerste kind tot 16 jaar behorende tot het gezin (tot een maximum van € 10,00 voor meerdere kinderen uit een gezin) per kalenderjaar.

Nadat u een gebruikersnaam en wachtwoord hebt gemaakt, kunt u inloggen en uw gegevens toevoegen aan de ledenlijst.

Meerdere personen lid maken
U kunt meerdere personen lid maken door deze toe te voegen aan de ledenlijst.
Tevens kunt u na het maken van de leden deze gegevens als dat nodig is aanpassen.

Online uw lidmaatschap betalen

Via de knop Lidmaatschap 2019 wsvz in de menubalk links, als u bent ingelogd, kunt u, ook voor de andere leden van uw gezelschap, uw lidmaatschap online betalen.

Nadat uw lidmaatschap is betaald, kunt u de status van uw lidmaatschap zien bij uw gegevens, zodra uw betaling is verwerkt door de beheerder(s).

De ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy policy en door verzenden van dit formulier  gaat U akkoord
met verwerking van de gegevens voor de leden- en contributieadministratie en voor communicatie.

Website privacy
Door u in te schrijven als lid van WSV Zelden Rust en akkoord te gaan met het privacybeleid gaat u akkoord met het opslaan van uw informatie door deze website.
Annuleren