sept
Tot:

Omschrijving Evenement

BUSREIS

Wandelsportvereniging Zelden Rust organiseert op zondag 29 september 2019 een busreis naar de Natuurreservatentocht in Ophasselt.

De tocht voert door tweee natuurreservaten, die schitterende stukjes ongerepte natuur, uitgestrekte velden en verrassende stiltegebieden presenteren.
Voeg daar nog de rust van enkele ingedompelde dorpen aan toe en je hebt een uitgelezen dagje onthaasting voor de boeg.De start voor alle afstanden gaat door het 25 ha grote "Europees Natura2000"bos: het Hasseltbos op de Gapenberg. Het is een typisch beukenbos. Het bod biedt ook onderdak aan diersoorten zoals de buizerd, sperwer, boomklever, vos en bunzing.

Na dit bos gaan de tochten verder langs rustige landwegen door velden, akkkers en weilanden. Onderweg kan worden genoten van onder andere het natuurreservaat Moenebroeck en de Boelaremeersen.

De tocht is een organisatie van WSV De Padstappers. Hierdoor zijn natuurlijk de onvolprezen mattetaartenpakketten ( 5+1 gratis) voor de prijs van € 7,50 te koop.

Programma:

• 08.00 uur vertrek BP benzinepomp nabij parkeerplaats Morres
  • 08.30 uur vertrek Alvarezlaan Terneuzen ( WC Zuispolder)
  • 16.00 uur vertrek Ophasselt

Kosten: busreis + startkaart

• Leden Zelden Rust  € 9,00
  • Niet leden € 15,00  ( leden hebben voorrang )
  • Bonuspunten 4

Afstanden:

7-10-14-18-22-26-32 km

Programma:

• 08.00 uur vertrek  BP Benzinepomp nabij parkeerplaats Morres
  • 08.30 uur vertrek  Alvarezlaan Terneuzen ( WC Zuidpolder)
  • 16.00 uur vertrek  Ophasselt

Kosten: busreis + startkaart

Leden Zelden Rust  € 9,00

Bonuspunten: 4

Niet leden € 15,00  ( leden hebben voorrang )

Minimaal aantal deelnemers 30.

Aanmelden z.s.m maar voor 7 septemder

- via de website, knop evenementen op www.wsvzeldenrust.nl   Meld U aan voor de reis en daarna kunt U uw tickets betalen door te klikken op bestel uw tickets online

Tik op de bus en daarna op de volgende bus. Maar dan uw keuze.

- of  via betaling op rekening NL52 INGB 0005 1508 51 tnv wsv Zelden Rust o.v.v. Ophasselt.

Namen en opstapplaats vermelden!!!

- of inzet van 4 bonuspunten via de website knop evenementen Zet bij opmerkingen   met bp     of  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of mobiel 0621618705.

Geen teruggave gelden bij annulering, tenzij we iemand van de wachtlijst kunnen inschuiven.

Max. aantal plaatsen/tickets: 50

Kosten: 15,- niet leden, 9,- leden of 4 bonuspunten

Tickets beschikbaar: 14

Aanmelden Busreis 29 september Ophasselt.