Busreis 21 december 2019 Mechelen in Kerstsfeer Populair

Tot:

BUSREIS

Wandelsportvereniging Zelden Rust

organiseert op zaterdag 21 december 2019 een busreis naar:

De Gouden Carolus Christmaswandeling

Mechelen in kerstsfeer

Een sfeervolle kerstwandeling door de verlichte historische binnenstad, kerstmarkten in Groot en Kleinbegijnhof en Havenwerf. Er is ook een levende kerststal op het binnenplein van brouwerij Het Anker.

De tocht is een organisatie van Wandelclub Opsinjoorke vzw.

wandelafstanden:   5 en 10 km

Programma:

15.00 uur vertrek: Sporthal Vliegende Vaart Terneuzen

15.30 uur vertrek: BP Benzinepomp nabij parkeerplaats Morres Hulst.

21.00 uur vertrek Mechelen

Kosten: busreis + startkaart

• Leden Zelden Rust  € 7,50
  • Niet leden € 15,00  ( leden hebben voorrang )
  • Bonuspunten 3

Minimaal aantal deelnemers 30.

Aanmelden z.s.m maar voor 1 december.

- of  via betaling op rekening NL52 INGB 0005 1508 51 tnv wsv Zelden Rust o.v.v. Mechelen.

Namen en opstapplaats vermelden!!!

- of  inzet bp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of mobiel 0621618705. U vindt uw bp door in te loggen op de website.

Geen teruggave gelden bij annulering, tenzij we iemand van de wachtlijst kunnen inschuiven.

-  Momenteel niet mogelijk.   -via de website, knop evenementen op www.wsvzeldenrust.nl   Meld U aan voor de reis en daarna kunt U uw tickets betalen door te klikken op bestel
   uw tickets online.
  Tik op de bus en daarna op de volgende bus. Maar dan uw keuze.

-Momenteel niet mogelijk.  - of inzet van  bonuspunten via de website knop evenementen Zet bij opmerkingen   met bp

Douaneplein, Mechelen, Vlaanderen, België

JSW Event is gemaakt door JS Webdesign