22ste Zelden Rust Wintertocht in Axel Nieuw

In Eigen tochten

Omschrijving Evenement

Start: CC De Halle, Rooseveltlaan 1a te Axel van 8.00 uur tot 15.00 uur.

Afstanden: 7 km ( start tot 15.00 uur) - 14 km (tot 14.00 uur - 21 km ( tot 13.00 uur)

Startbureau sluit om 17.00 uur.

Inschrijfgeld: leden wandelclubs € ?; niet leden € ?

Informatie: Cees Dees 0115-697183

In de winter is het ook in en rond Axel fijn wandelen met zijn Stadsmolen, Watertoren, Streekmuseum en weekmarkt. Het mooie weidse Zeeuws-Vlaamse polderlandschap en zijn natuurgebieden. Start op 400 meter van de gezellige wekelijkse zaterdagmarkt van Axel.

Van:
Tot:

Kosten: € ? - leden: € ?

Locatie:
CC de Halle

Rooseveltlaan 1A, Axel, Zeeland, Nederland

JSW Event is Powered by JS Webdesign (default)