Magazine met ommetjes in gemeente Terneuzen en Hulst bestellen.

De Gemeente Terneuzen heeft in samenwerking met Zelden Rust 28 “Ommetjes” in alle 14 kernen van Terneuzen gemaakt. De korte ommetjes werden wekelijks in het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad gepubliceerd.Het zijn wandelingen van ongeveer 4 km of 10 km.

Omdat wij deze “Ommetjes” niet verloren willen laten gaan, hebben wij deze gebundeld in een kleurrijk magazine.

Al onze eigen leden hebben inmiddels een exemplaat gekregen.

De eerste oplage is uitverkocht. Er is nu een derde uitgave.

Er is nu ook in een oplage van 100 ook een kleurrijk magazine van alle ommetjes in de kernen van Hulst te bestellen.

Ommetjes zijn uitverkocht

Dit magazine is ook door u of door uw vrienden, kennissen ook weer te bestellen.

De kosten bedragen € 5,00 per luxe magazine.

Te voldoen op ons rekeningnummer:

IBAN: NL52 INGB 0005 1508 51 BIC: INGBNL2A

t.n.v. Wandelsportvereniging Zelden Rust met vermelding van:

Aantal en van welke gemeente ( Terneuzen en of Hulst)

Naam Adres Woonplaats.

Wij zorgen dan voor de bezorging.

Laatst aangepast op zondag 10 oktober 2021 16:50

Buienradar