Magazine met ommetjes in gemeente Terneuzen bestellen.

De Gemeente Terneuzen heeft in samenwerking met Zelden Rust 28 “Ommetjes” in alle 14 kernen van Terneuzen gemaakt. De korte ommetjes werden wekelijks in het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad gepubliceerd.Het zijn wandelingen van ongeveer 4 km of 10 km.

Omdat wij deze “Ommetjes” niet verloren willen laten gaan, hebben wij deze gebundeld in een kleurrijk magazine.

Al onze eigen leden hebben inmiddels een exemplaat gekregen.

De eerste oplage is uitverkocht. Er is nu een tweede uitgave.

Dit magazine is ook door u of door uw vrienden, kennissen weer te bestellen.

De kosten bedragen € 5,00 per luxe magazine.

Te voldoen op ons rekeningnummer:

IBAN: NL52 INGB 0005 1508 51 BIC: INGBNL2A

t.n.v. Wandelsportvereniging Zelden Rust met vermelding van:

Aantal

Naam Adres Woonplaats

Wij zorgen dan voor de bezorging.

Laatst aangepast op vrijdag 05 februari 2021 12:07

Buienradar