mrt

Registratie info:

Gepubliceerd door F. Schuurbiers

Wandelsportvereniging Zelden Rust

W.S.V. Zelden Rust organiseert op 16 maart 2019 een busreis naar de 46e RET wandeltocht in Rotterdam.

Deze wandeling brengt u via de voetgangerstunnel richting Euromast, scheepvaartkwartier en Markthal/paalwoningen. Via de Maasbruggen en de nieuwe Kop van Zuid komt u bij de SS. Rotterdam. Hier vandaan gaat u terug, via oude woonwijken, naar de remise van de RET op de Sluisjesdijk.

De diverse (gepijlde en beschreven) wandelingen zijn 10, 15 of 20 km lang.  Zijn de afstanden te lang of wilt de het laatste stuk overslaan. Met het openbaar vervoer is de finish goed te bereiken.

Programma:   08.00 uur vertrek  Alvarezlaan Terneuzen. (WC Zuidpolder)

08.30 uur vertrek  BP Benzinepomp nabij parkeerplaats Morres Hulst.

16.00 uur vertrek Rotterdam.

Kosten:    busreis + startkaart  Leden Zelden Rust €  8,00 .  Niet leden € 15,00  (leden hebben voorrang)    Bonuspunten: 4.
Minimaal aantal deelnemers 30.

Aanmelden z.s.m maar voor 1 maart 2019 via  betaling op rek. NL52 INGB 0005 1508 51 van Zelden Rust o.v.v. Rotterdam , telefoonnummer en opstapplaats. Reservering na betaling.
Inzet 4 bonuspunten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Rotterdam, telefoonnummer en opstapplaats.  Reservering na afboeking bp.