Aanmeldformulier voor nieuwe leden WSV Zelden Rust

De contributie bedraagt voor de rest van 2019 en heel 2020

€ 15,00 voor het eerste gezinslid per kalenderjaar

€ 12,00 voor het tweede en elk volgend inwonend gezinslid per persoon en per kalenderjaar

€ 7,50 voor het eerste kind tot 16 jaar behorende tot het gezin (tot een maximum van € 10,00 voor meerdere kinderen uit een gezin) per kalenderjaar

Bankrelatie
ING rekening nummer NL52INGB0005150851 t.n.v. Wandelsportvereniging Zelden Rust
IBAN code: NL52INGB0005150851 BIC code: INGBNL2A

Vul op het formulier hieronder alle gegevens in en klik daarna onderaan op aanmelden.

Voor elke aanmelding apart formulier inzenden a.u.b.

De ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy policy en door verzenden van dit formulier  gaat U akkoord
met verwerking van de gegevens voor de leden- en contributieadministratie en voor communicatie.

Anti Spam
Klik op het vierkante vlakje in het 'Ik ben geen robot' veld.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com